In 12 weken een Magisch Leven

Het kan! Want er zit OOK IN JOU een
magische
en grenzeloze Manifestatie Kracht!

JA! Ik wil een magisch leven ...

In 12 weken een magisch leven door te leren gevoelens en gedachtes los te laten zodat je de wet van de aantrekkingskracht voorgoed vóór je gaat laten werken!

 

Na deze training ziet je leven er zo uit:

 • Je zit nooit meer vast in nare situaties, want je hebt een praktische en heel breed inzetbare loslaatmethode in handen waarmee je die nare situaties gewoon kunt loslaten!
 • Je leven ontvouwt zich in een heerlijke ManifestatieFlow en je ervaart een diep gevoel van vertrouwen in jezelf en het leven!
 • Je hebt een haarscherpe intuïtie!
 • Je bent een vitaal en gezond want je hebt een actief natuurlijk zelfhelend vermogen.
 • Je bent verliefd op jezelf én op het leven!
 • Je bent grenzeloos creatief en vindingrijk! Problemen bestaan niet, alleen maar oplossingen!
 • Je voelt diep vanbinnen een innerlijke rust want je bent veerkrachtig zelfs als het leven even turbulent is.
 • Je ontdekt je zielsmissie, zodat je een diep gevoel van zingeving en voldoening ervaart.
 • Je voelt je gedragen door het leven. Nooit meer alleen en voor altijd grenzeloos vrij!

Waarom ik zo zeker ben van deze resultaten? Omdat ik het levende bewijs ben! Want dit is mijn wonderlijke en magische transformatieverhaal:

Ik ontdekte de magie van het leven toen ik acht jaar lang chronisch ziek op bed had gelegen. Ik kon nauwelijks meedoen aan het leven. Ik voelde me mislukt en leeg. Mijn leven lag stil, ik lag stil en niemand kon mij vertellen hoe ik daaruit kwam.

Tot ik dus de magie van het leven ontdekte! Toen ik daarmee ging experimenteren, voelde ik binnen drie maanden een waanzinnig grote kracht van vitaliteit, vertrouwen, zingeving en voldoening door me heen stromen!

Met die overvloedige kracht heb ik vervolgens alles in mijn leven moeiteloos en met een enorme glimlach getransformeerd!

Als je tot hier hebt gelezen, voel je je wellicht aangetrokken tot mijn verhaal. Alleen jij zit nog vast en je verlangt er vurig naar om jezelf te bevrijden, maar je weet niet hoe! Laat mij het je dan leren in deze magische 12-weekse training!

 

JA! Ik wil in 12 weken een Magisch Leven!

Nu nog sterk verminderd in prijs!
Voor € 427,-

Dit kun je concreet van deze training verwachten

 • Je leert mijn krachtige teachings en alle tools om jouw natuurlijke vermogen om zielsgelukkig, gezond en voldaan te zijn te bevrijden door middel van video’s die je twee keer per week ontvangt in een online leeromgeving.
 • Daarnaast ontvang je ontzettend veel krachtige loslaataudio ’s die je voor de rest van je leven kunt gebruiken!
 • Verder kom ik één keer per week online. Er is hier ruimte voor je vragen en alles waar je tegenaan loopt kun je hier met mij bespreken. Dit zijn krachtige coaching sessies.

In deze module leer jij hoe je nare gevoelens en fysieke pijn en spanning kunt loslaten met een praktische en doeltreffende methode. Loslaten gaat de sleutel zijn in alles wat we deze weken gaan doen. Alles in je leven is nu hoe het is, omdat je er gevoelens bij ervaart. Door de kunst van het loslaten te beheersen, kun je een ontspanning en helderheid blijven ervaren bij nare situaties en vanuit die stilte en rust, in je manifestatiemodus zakken.

Onze gevoelens en ons handelen komt vooral voort uit wat is opgeslagen in ons onderbewustzijne. Daarom gaan we deze week ook een deep dive doen in je onbewuste processen, en natuurlijk gaan we ook die loslaten!

Deze module staat in het thema van Zelfliefde. Je kunt niet manifesteren als je niet van jezelf en het leven houdt!

Ook hierin zijn de enige grenzen die wij mensen hebben om die liefde permanent te ervaren onze belemmerende gevoelens EN beperkende overtuigingen. Deze week ga je leren hoe je zelfs de meest hardnekkige overtuigingen over jezelf en het leven loslaat, zodat je vrij bent om te zijn en te hebben wat je wilt!

Daarnaast leggen we deze week de fundering voor wat we in week 3 gaan doen. Ik leer je dat het niet uitmaakt of je wel of niet weet wat je wilt in het leven. Of beter gezegd: ik leer je hoe je ontdekt hoe je weet wat je wél wilt! Hoe je jouw zielsmissie ontdekt!

Intenties zetten 2.0! Ontdek de kracht van intentie gecombineerd met de kunst van het loslaten. Een van je grootste assets is je intentiekracht. Leren om daarmee te manifesteren, gecombineerd met leren loslaten is like magic en een extra tool om de samenwerking met het leven aan te gaan!

Ik leer je hoe je concrete doelen formuleert en moeiteloos met een heel praktische en doelgerichte schrijfmethode al je beperkende gevoelens en overtuigingen eenvoudigweg loslaat, zodat je je doelen gewoon gaat manifesteren.

In deze module gaan we echt next level intentioneel jouw droomleven creëren!

Visualiseren 2.0! Jouw tweede waanzinnig mooie kracht is de kracht van je fantasie! Je gaat leren hoe je tot nu toe je fantasie verkeerd hebt gebruikt. En beter nog: je gaat leren hoe je dat anders kunt doen! Ook hier gaan we het loslaten inzetten om visualiseren maximaal in te zetten!

Change your story, change your life! Deze week ben jij klaar om je verhaal te gaan herschrijven! Ik leer je hoe je dat doet en hoe je ervoor zorgt dat jouw nieuwe verhaal realiteit wordt!

Naast de wet van de aantrekkingskracht, is de wet van actie er natuurlijk ook. Ik leer je in deze module hoe je je actiestappen richting je dromen helder krijgt en vervolgens hoe je met een heel fijn schrijfproces leert ook hier weer het loslaten te gebruiken, zodat je moeiteloos die actiestappen gaat zetten!

Ask your heart! Deze week ga jij ontdekken én ervaren dat de kraakheldere antwoorden in jou zitten! In je hart om precies te zijn. Deze week leer ik je een krachtige techniek waarmee jij je hart om antwoorden kunt vragen.

Deze module laat ik lekker open. Hier is gewoon ruimte voor jullie individuele behoeftes en die van de groep.

Omdat we na intensieve persoonlijke ontwikkelingstrajecten of retreates soms kunnen terugvallen in oude patronen, ga ik daar in deze modulle aandacht aan besteden zodat alles wat je hier leert, een blijvende state of mind is!

 

Ben je na het lezen van de invulling van de training nóg enthousiaster geworden? Verlang jij naar een krachtige ManifestatieKracht waarmee ook jij jouw leven moeiteloos en met een enorme glimlach transformeert en creëert, aarzel dan niet langer en schrijf je in!

Ben je na het lezen van de invulling van de training nóg enthousiaster geworden?

Verlang jij naar een krachtige ManifestatieKracht waarmee ook jij jouw leven moeiteloos en met een enorme glimlach transformeert en creëert, aarzel dan niet langer en schrijf je in!

JA! Ik wil in 12 weken een Magisch Leven!

Nu nog sterk verminderd in prijs!
Voor € 427,-

Veelgestelde vragen

Kan ik net als jij ook beter worden van mijn ziekte als ik deze training doe?

Dat kan ik helaas niet beloven. Ik ben geen hulpverlener, therapeut of arts. Ik leer je wat ik heb gedaan om beter te worden, maar ik kan niet garanderen dat jij ook beter wordt.

Wat ik je wel kan beloven is dat je door deze training veel beter leert omgaan met je ziekte en de beperkingen die dat met zich meebrengt. Je leert een weg naar geluk ondanks wat zich aandient in je leven. Bovendien, mijn intentie voor mensen zoals jij is vooral om een prachtig leven vol zingeving te creëren ondanks de ziekte en beperking. Ik vind het heerlijk om je te helpen outside thebox te denken. Er is zo veel mogelijk als je leert loslaten, want echt waar: de enige grenzen die wij hebben, zijn de grenzen van onze mind en onze emoties!

Ik heb al zoveel geprobeerd, hoe weet ik dat dit echt gaat helpen?

Doe anders eerst de GRATIS TRAINING. Die is speciaal voor lieverds zoals jij die nog een beetje twijfelen. Hierin ga je een heel mooi en helder beeld krijgen van wat je in deze training kunt verwachten.

Is dit niet te zweverig voor mij?

Nou, ik snap wel wat je zegt en ja, het lijkt misschien wat zweverig. Maar eigenlijk ook: nee, het is totaal niet zweverig… Want ik ga je in deze training concrete en eenvoudig inzetbare tools leren om die zweverige concepten zoals zelfliefde, loslaten, wet van de aantrekkingskracht, manifesteren, overvloed en vertrouwen echt te ervaren.

Maar let wel; Ik geloof ze alleen omdat ik ze zelf in mijn persoonlijk leven heb getest! En de resultaten van mijn experimenten zijn natuurlijk echt bizar!

Dat gezegd hebbende, als je nog niet de gratis training hebt gedaan, doe die dan eerst! Dan weet je beter of dit te zweverig is ja of nee.

Is het te combineren met de therapie die ik nu volg?

Zeker weten. Het is een heel mooie aanvulling. En dat wat je tegen komt in therapie, kan je meenemen in deze training en verder loslaten! Meerdere van mijn klanten volgen andere therapieën. Vaak is het zo dat ze daarmee stoppen, maar het gebeurt ook regelmatig dat we, dat wat zichtbaar wordt tijdens de therapie, weer mooi kunnen loslaten in deze training!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja dat kan. In verband met de huidige crisis heb ik besloten om de mogelijkheid te geven voor afbetaling in 3 keer. Dat betekent een maandelijkse betaling van slechts 147 euro. Indien dit nog niet haalbaar is en je bent echt gemotiveerd. Neem zeker contact met mij op.

Wat nou als dit voor mij niet werkt?

Als je in de loop van de training het gevoel hebt dat het voor jou niet werkt, dan is er ruimte voor een 1 op 1 call. In deze call gaan we samen onderzoeken wat er aan de hand is. Ik zal alles op alles zetten om je te helpen de transformatie te maken die ik hier beloof! 

Open chat ✨
1
💬 stuur me een berichtje, Arrezina
Hai! wil je meer weten nog over de training of heb je een andere vraag, stuur me gerust een app. Via app reageer ik nog weer sneller dan de mail namelijk 😉💫